CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Nieuwe flagshipstore van Skechers in Rotterdam

Nieuwe flagshipstore van Skechers in Rotterdam

Skechers heeft een flagshipstore geopend in Rotterdam. De 540 vierkante meter grote winkel is te vinden aan de Lijnbaan, een van de drukstbezochte winkelstraten van het land. De winkel is ook een showcase voor het nieuwe assortiment en het middelpunt van het bedrijf in Nederland.

Voor Skechers is de flagshipstore het eerste filiaal in Rotterdam en de veertiende winkel in Nederland. Het merk heeft zich aan de Lijnbaan gevestigd omdat het hier een gevarieerd winkelpubliek kan verwachten en omdat het een belangrijke winkel- en voetgangersstraat is.

De opening van de flagshipstore past in de plannen die Skechers heeft om verder te groeien. “We hebben in de loop der jaren een constante groei doorgemaakt. Door de recente lancering van onze webshop en de sterke verkoopcijfers daarvan heeft Skechers zich als merk in Nederland bewezen”, aldus Maurice van Berkel, countrymanager van Skechers USA Benelux B.V. “Met de opening van deze flagshipstore in het hart van het belangrijkste winkelgebied van Rotterdam én onze nieuwe e-commerce site, kunnen we voorzien in de behoeften van inwoners en toeristen die op zoek zijn naar onze comfortabele en stijlvolle schoenen.”

Showcase

Skechers laat hun nieuwste assortiment schoenen, bijpassende kleding en accessoires in de nieuwe flagshipstore aan Lijnbaan 77 zien. Het merk heeft de nieuwe winkel vormgegeven met een ultramoderne technologie én uitstraling. Dat is terug te zien op onder andere: de op maat ontworpen mediawanden, LED-schermen en kleurrijke lichtbakken die de nieuwste collecties presenteren. “De nieuwe winkel aan de Lijnbaan zal dienen als een showcase voor ons assortiment”, zegt Maurice van Berkel. “Denk aan de nieuwe Skechers Hands Free Slip-ins, onze fashion schoenen voor mannen en vrouwen, performance schoenen voor hardlopen en golf, maar ook schoenen voor tijdens het werk. Uiteraard hebben we ook aanbod voor kinderen en daarbij een groeiende kledingcollectie. Wij geloven in Skechers en de Rotterdamse winkel zal het middelpunt zijn van ons bedrijf in Nederland.”

Bron: Schoenvisie.nl 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...