CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Paul Frank in samenwerking met UFG aan volwaardige collectie voor SS23

Paul Frank in samenwerking met UFG aan volwaardige collectie voor SS23

De Nederlandse Unlimited Footwear Group gaat als eerste een volwaardige schoenenlijn maken in samenwerking met Paul Frank. Het wereldwijde bekende merk heeft vaker schoenen ontworpen, maar in samenwerking met UFG brengen ze de eerste volledige collectie uit.

Eerste collectie
De eerste collectie van Paul Frank wordt verwacht voor het lente/zomer seizoen van SS23. Maar daar stopt het niet bij, UFG is van plan om jaarlijks twee collecties uit te brengen in het midden prijs segment. UFG zorgt bij de nieuwe collecties niet alleen voor het ontwerp, maar ook de productie, marketing en distributie.

Verheugd en strategisch
CEO van Unlimited Footwear Group, Bart van Helvoirt deelt verheugd te zijn om Paul Frank toe te voegen aan het licentieportfolio van de schoenengroep. “De meer dan 30 jaar ervaring in de schoenenindustrie past perfect bij het merk Paul Frank. We kijken uit naar onze bijdrage aan verdere internationale groei en naambekendheid van het merk".

Het brandmanagement bedrijf Futurity Brands, dat eigendom heeft over het bekende Paul Frank logo, deelt over de samenwerking: “Als onderdeel van onze heropbouw en positionering strategie, is het voor ons belangrijk om ons te richten op sterke partners zoals UFG. We kijken er naar uit om het merk Paul Frank te laten groeien samen met het ervaren UFG-team.”

Ook benieuwd naar merken van Unlimited Footwear Group? Bezoek Unlimited Footwear Group in CAST!

Bron: Fashion United 
Beeld: Fashion United 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...