CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUWE COLLAB: Birkenstock X Manolo Blahnik

NIEUWE COLLAB: Birkenstock X Manolo Blahnik

Opnieuw een opmerkelijke samenwerking voor Birkenstock. Het Duitse merk, dat bekend staat om zijn ergonomische voetbedden, slaat de handen ineen met stilettokoning Manolo Blahnik.

Een opmerkelijke samenwerking
Het zaadje werd gepland toen de wereldberoemde schoenenontwerper en zijn nicht Kristina Blahnik, die zijn imperium bestiert, in 2020 gevraagd werden voor de Birkenstocks voorjaarscampagne. Iets waar de ontwerper enorm enthousiast over was. “Ik heb al Birkenstocks in mijn kast sinds het begin (der tijden) en draag ze al jaren met heel veel liefde. Om nu te kunnen samenwerken, is simpelweg geweldig.”

Eigen koffertje
De collectie bestaat uit twee van Birkenstocks oermodellen, de Arizona en de Boston, in drie uitvoeringen: van zwart leer, fuchsia en koningsblauw fluweel. De schoenen zijn voorzien van kristallen gespen en worden geleverd in een speciaal koffertje.  De ‘Manolo Blahnik for Birkenstock’-collectie is vanaf 24 maart verkrijgbaar via 1774.commanoloblahnik.com, bij de Manolo Blahnik-brandstores en geselecteerde retailers wereldwijd. In juni 2022 volgt de tweede drop.

Bezoek Birkenstock @ CAST in showroom 086!

Bron: Schoenvisie 
Beeld: Schoenvisie 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...