CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW IN CAST: Living Kitzbühel

NIEUW IN CAST: Living Kitzbühel

Hooijer Footwear Group heeft een nieuw merk, Living Kitzbühel. Het is een pantoffelmerk voor dames, heren en kinderen. Met de komst van Living Kitzbühel is het aanbod van pantoffels bij Hooijer Footwear Group compleet. Living Kitzbühel heeft een gevarieerde collectie voor het hele gezin.

De pantoffels van Living Kitzbühel voelen bijzonder zacht aan voor de voeten. Ook houden de pantoffels je voeten aangenaam warm wanneer het nodig is. Alle modellen van Living Kitzbühel hebben een antislip- en slijtvaste latexzool en zijn gemaakt van 100 procent zuivere scheerwol, afkomstig van schapen die worden gehouden in een fijne leefomgeving.

Tevens is er een speciale collectie die is vervaardigd van gerecyclede wol. Die sluit perfect aan bij de kernwaarden van het Oostenrijkse pantoffelmerk, waarin duurzaamheid, levensduur en ambachtelijke tradities topprioriteit hebben. De pantoffels bieden volwassenen thuis een moment van wellness en actieve kinderen kunnen alle uitdagingen aan dankzij de hoge kwaliteitsnormen en vakmanschap van Living Kitzbühel. living-kitzbuhel.jpg

Ontdek de nieuwste collectie van Living Kitzbühel @ CAST showroom 098

Bron: Hooijer Footwear Group
Beeld: Living Kitzbühel

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...