Nieuw in CAST: Fashion House Donna Maria

Sinds deze week heeft Fashion House Donna Maria zich gevestigd in showroom 422 in CAST. Een leverancier van exclusieve dameskleding. Fashion House Donna Maria is één van de eerste fashion partijen die een stap zet in CAST.

Voorheen was Fashion House Donna Maria te vinden in het Van der Valk Hotel in Zaltbommel. Doordat eigenaresse Karina van Engelen hier niet meer terecht kon, is ze op zoek gegaan naar een andere tijdelijke ruimte. Via een kennis kwam ze bij CAST terecht. Sinds 2019 is het schoenencentrum bezig met een innovatieslag tot Handelsplatform voor Schoenen, Sport & Mode. En mode leveranciers/agenturen zijn hier dus meer dan welkom!

Fashion House Donna Maria bestaat al sinds 1983. Sinds 2011 is Karina van Engelen 50% eigenaar geworden en twee jaar later heeft zij het volledig overgenomen. Momenteel is is zij de trotse eigenaar en bezit nu een professionele showroom in het midden van het land. In de showroom zijn zeven exclusieve merken te vinden. "De merken zijn niet online verkrijgbaar via webwinkels en liggen niet op elke hoek van de straat".

Hieronder een overzicht van de verschillende merken:
- Beate Heymann
- Donne Da Sogno
- Club Voltaire
- Soft
- Sylvia Heise
- Gisella M
- Hindahl & Skudelny

Karina heeft zin in het nieuwe seizoen. Haar klanten zijn erg enthousiast en door haar komst hoopt ze meer kleding labels te trekken. “We kunnen elkaar alleen maar versterken.“ 21 februari is de laatste afspraak voor de wintercollectie, de zomercollectie is verkrijgbaar in juli & augustus.

Benieuwd naar de collectie?
Bezoek Fashion House Donna Maria in showroom 422 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...