NIEUW in CAST: Blundstone

Blundstone een combinatie van een echte nature en city feeling. Deze chelsea boots worden al meer dan 150 jaar ontworpen in Tasmanië, Australië. Het merk gebruikt verschillende soorten leer waaronder glad leer, nubuck en suède.

Sinds kort heeft Blundstone ook vegan modellen en een speciale active serie. Een collectie voor dames en heren. Voor hen die wil wandelen in het park en daarna door fietst naar vrienden voor de vrijdagmiddagborrel. Daarnaast kunnen de kleintjes onder ons ook stralen met de Blundstone boots. Spelen, ravotten en avonturen beleven waarna de boots alleen maar mooier worden. Doormiddel van de brand labels kunnen zowel kids als volwassen de boots ook nog eens eenvoudig aantrekken. Trouwens de harde werkers waaronder in de bouw, ervaren extra steun en veiligheid met de exclusieve safety boots. 

Blundstone geeft jouw voeten comfort met de daarvoor speciaal geproduceerde zool. De zool is gemaakt van materialen om schokken te dempen. Hierdoor ervaar je een heerlijk draagcomfort en kan je met gemak uren wandelen op de boots, zonder vermoeide voeten. Blundstone biedt voor iedere gelegenheid en iedere outfit een passende schoen! De chelsea boots worden zowel in de zomer en winter gedragen.

Benieuwd naar de collectie? Bezoek showroom 432 

Neem voor meer informatie en persoonlijk advies telefonisch contact op 0492 543 838. Blundstone staat jou graag te woord!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...