CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW bij Hooijer Groep: Italiaanse merken Lilian en Volare

NIEUW bij Hooijer Groep: Italiaanse merken Lilian en Volare

De Italiaanse merken Lilian en Volare zijn toegevoegd aan het portfolio van Hooijer Groep. Voorheen maakten de merken onderdeel uit van Schoenen van de Graaff (showroom 253).

Over Lilian
Lilian is een kleine handwerkfabriek in de Italiaanse provincie De Marche. Filippo Sgariglia heeft de fabriek ruim veertig jaar geleden samen met zijn vrouw Lilian opgericht. De fabriek is gespecialiseerd in goed passende modische damesschoenen met bijpassende tassen en riemen onder het merk Lilian. Daarnaast is er een comfortcollectie met de naam Volare. De schoenen komen in halve en hele maten en van maat 35 tot en met maat 42. Een aantal modellen is leverbaar tot en met maat 44. 

Over Volare
Volare is eveneens een Italiaans merk dat in dezelfde fabriek wordt geproduceerd als Lilian. Ook deze schoenen worden alleen met de beste kwaliteit materialen gemaakt. De collectie heeft geen officiële breedte maat maar vallen wel breder dan een normale wijdte. Er ligt een losse zool in waardoor je er een eigen zool in kunt leggen. De damescollectie kan zowel sportief als netjes worden gedragen.

Ontdek de nieuwste collectie van deze Italiaanse merken @ CAST showroom 93

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...