CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

NIEUW bij Comforta: Yokono

NIEUW bij Comforta: Yokono

Comforta Nieuwkoop B.V. is per 1 januari 2021 de importeur van het Spaanse merk Yokono voor Nederland en Duitsland. Yokono is in 1981 door de broers Segura opgericht in het Spaanse Alicante, waar het merk nog steeds wordt geproduceerd. Inmiddels is het merk in meer dan 30 landen verkrijgbaar. Dennis de Boer was vanaf 2019 agent voor Yokono en gaat direct samenwerken met Comforta.

"Met de samenwerking tussen Yokono en Comforta kunnen we het potentieel optimaal benutten", aldus De Boer. "De vraag naar vlotte, comfortabele schoenen blijft groeien, en zelfs in de afgelopen periode is het merk goed verkocht. Bovendien is Yokono een uitstekende aanvulling is op de collecties van Super Cracks".

De Boer merkt natuurlijk ook de voorzichtigheid in de markt, maar ziet gelukkig voldoende ondernemers die juist nu op zoek zijn naar nieuwe trendy merken met goede pasvorm; precies wat Yokono biedt!

De collecties worden zowel in zomer als in winter gekenmerkt door plantaardig gelooide leersoorten in sterke kleuren en finishes. Waar Yokono ‘s zomers specialist is in kurkvoetbedsandalen, bestaat de wintercollectie uit commerciële boottees, met verkoopprijzen vanaf €99,95 en rijke laarzen vanaf € 129,95.

In Nederland is het verkoopteam voor Yokono uitgebreid met Niels Jansen en
Stephan Kouwenhoven. De wintercollectie wordt vanaf 22 februari in onze showroom
in CAST gepresenteerd. 

Ontdek de collectie van Yokono @ CAST showroom 011

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...