Manexco introduceert Just Say Wizz

Manexco groeit verder. Na de introductie van Lumberjack in Juni is nu een nieuw merk aan de beurt, W6YZ. Het iconische merk dat herkenbaar is van de “spark” aan de zijkant van de schoenen wordt vanaf dit seizoen geïntroduceerd op de Nederlandse markt.

W6YZ
W6YZ, oftewel JUST SAY WIZZ, brengt je terug naar de jaren 90 met sneakers en runners die energie en vrijheid uitstralen. Geschikt voor iedere outfit en 100% Italiaans design. Manexco brengt de dames en heren schoenen van het merk en heeft ook de kinderschoenencollectie van het merk overgenomen van Shoesme International BV.

W6YZ is onderdeel van Falc. Deze betrouwbare firma is onder andere bekend van de merken Naturino, Falcotto en Voile Blanche.

Bezoek Manexco in showroom 607 @ CAST
Het doel van Manexco is om een veelzijdigheid aan merken te brengen. Altijd met goede voorwaarden en echte samenwerking. Om dit op een goede manier te doen heeft Manexco gekozen voor een showroom in CAST. Vanaf dit seizoen zijn de merken Sweet Lemon, Lumberjack, W6YZ en BoBell te bekijken in showroom 607 op de 3de verdieping in CAST.

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...