Lederwarendagen verplaatst naar 19 & 20 april 2021

De Lederwarendagen die gepland stonden op 22 en 23 maart zijn vanwege de huidige lockdown verplaatst naar 19 en 20 april 2021. Tijdens deze twee dagen kun je op veilige afstand oriënteren en inkopen doen bij een ruim aanbod van lederwaren- en accessoires merken.

Deze inkoopdagen zijn toegankelijk voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers uit de schoenen, sport- en modebranche uit de Benelux.

Natuurlijk staat de veiligheid van bezoekers en exposanten voorop. De Lederwarendagen verlopen conform alle richtlijnen van de overheid zodat er veilig inkopen gedaan kunnen worden. 

Schrijf je in voor een tijdvak 
In verband met het coronavirus is het bezoeken van de Lederwarendagen alleen mogelijk op basis van vooraf online inschrijving. Tijdens de Lederwarendagen nemen wij verschillende hygiëne voorzorgsmaatregelen en monitoren wij de bezoekersstroom zodat dat iedereen in staat is 1,5 meter afstand te kunnen houden: 

  • Wij werken met vaste tijdvakken per dag;
  • Het aantal gasten per tijdvak is momenteel gelimiteerd tot maximaal 40 personen (VOL=VOL);
  • Maximaal 2 inkopers per bedrijf;
  • 1 inschrijving is geldig voor 1 persoon. Kom je samen? Zorg dan dat je twee keer bent ingeschreven. 

Schrijf je hier in 

Let op: bovenstaande data zijn onder voorbehoud. Afhankelijk van de maatregelen van de overheid kan het evenement afgelast worden. Wij vragen jullie begrip hiervoor. 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...