Kijktip van CAST: Stand van Nederland

Waardijk schoenen is vanavond te zien op NPO 2 om 20.25 in het programma Stand van Nederland. NPO deed onderzoek naar 50 familiebedrijven in crisistijd met opmerkelijke uitkomsten. Ook Waardijk Schoenen komt aan bod.

Over Waardijk Schoenen
Waardijk Schoenen is een familie bedrijf. Het zit in Alkmaar aan de Langestraat. De kracht van Waardijk schoenen is dat er een grote keuze is uit alle merken in jouw maat, en ook in de diversiteit aan wijdtes blinkt Waardijk uit. De meest gebruikte breedtematen zijn: F, G en H, maar Waardijk presenteert daarnaast, de maten E (extra smal), K (extra breed) en ook M (zeer breed). Toch is Waardijk schoenen geen grote keten, maar richt het zich op kleinschaligheid, service en kwaliteit.

Stand van Nederland
Stand van Nederland is een economisch onderzoeksprogramma dat de economie in de gaten houdt. In de Stand van Nederland gaan ze op zoek naar de verhalen achter de economische cijfers. Elke maand zie je hoe Nederland er economisch voor staat en wie of wat daar invloed op hebben. Waar je deze week Waardijk schoenen langs ziet komen.

Donderdag 29 oktober om 20:25 uur op NPO2 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...