CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Josef Seibel opent hun fabriek voor bezoekers

Josef Seibel opent hun fabriek voor bezoekers

Het Duitse schoenenmerk Josef Seibel stelt zijn fabriek in Hauenstein open voor bezoekers. Van het selecteren van de leersoorten tot het stikken van de schoen; geïnteresseerden kunnen het complete maakproces voortaan van dichtbij ervaren.

Josef Seibel opent zijn fabriek voor bezoekers. Ondanks dat Josef Seibel een deel van hun productie uit handen heeft gegeven aan het buitenland, is de oorspronkelijke fabriek in Hauenstein nog altijd in gebruik. In deze fabriek worden de ‘Spirit of Nature’-capsulecollectie en de ‘1886’-sneakerlijn nog steeds geproduceerd. De fabriek is opengesteld voor bezoekers om de bezoekers te laten zien hoeveel handwerk en passie er achter het schoenen ambacht schuilgaat. 

Het is niet de bedoeling dat de fabriek wordt gezien als een museum. Bezoekers kunnen namelijk niet alleen het maakproces met eigen ogen zien, maar ze kunnen er ook aan deelnemen. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om hun eigen 1886-sneaker samen te stellen en meekijken hoe hun eigen gepersonaliseerde exemplaar in elkaar wordt gezet. De gerenoveerde fabriek heeft ook een expositieruimte die de geschiedenis van het bedrijf laat zien en heeft de fabriek een eigen restaurant, Café 1886.

Het is de bedoeling dat het Duitse schoenenbedrijf met deze grootschalige rebranding een bredere doelgroep aanspreekt. Josef Seibel won recent een Duitse e-commerce award, de Shop Usability Award, voor de vernieuwde online merkpresentatie, waarbij het totaalplaatje nadrukkelijk door de jury werd meegewogen.

Bezoek Josef Seibel in showroom 459 @CAST!

Bron: Schoenvisie

Media: Schoenvisie 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...