CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Jana Shoes brengt vegan capsulecollectie

Jana Shoes brengt vegan capsulecollectie

Jana lanceert voor winter 2021-2022 een vegan collectie. Deze collectie bestaat uit drie modellen met in totaal zeventien kleuropties.

Het is ruim twintig jaar de missie van Jana om vrouwen haar filosofie te laten volgen. De introductie van de vegan collectie helpt vrouwen met de bewuste levensstijl dan ook haar filosofie te volgen. Onderzoeks- en testinstituut PFI bevestigd dat de nieuwe capsulecollectie volledig vrij van dierlijke materialen is.

De vegan collectie van Jana Shoes bestaat uit drie modellen met in totaal 17 kleuropties. De schoenen vallen op door het gebruik van colorblocking en hebben net als de andere Jana-schoenen dezelfde kenmerken zoals een uitneembaar voetbed, elastische Relax-zones en de zachte en flexibele Relax-zolen.

Jana valt onder de Duitse Wortmann Group dat nu sinds een jaar een verduurzamingsslag aan het maken is. Naast Jana zijn ook voor Wortmann-labels, Tamaris, Marco Tozzi en s.Oliver een duurzame collectie gelanceerd. Tevens is de groep voor het hoofdkantoor en distributiecentrum in Detmoid recent overgestapt op een zelf opgewekte zonne-energie.

Bezoek Jana Shoes @ CAST showroom 064

Bron: Schoenvisie

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...