CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Is jouw onderneming voorbereid op Generatie Z?

Is jouw onderneming voorbereid op Generatie Z?

Generatie Z, ook wel jongeren geboren tussen 1995 en 2012. Hoe staan zij in de wereld? En hoe gaan ze die wereld veranderen? Op maandag 20 november neemt Jos Ahlers je in 1,5 uur mee en leer je meer over deze nieuwe generatie.

Tijdens deze praktische lezing krijg je inzicht in de denk- en handel- wijze van generatie Z. Deze kennis kun je gebruiken voor het aantrekken en behouden van talentvolle medewerkers. Vinden en verbinden. Het gaat o.a. over vragen zoals: Naar wat voor werkgever is de nieuwe generatie op zoek? Wat vinden zij belangrijk op de werkplek? Hoe zien de nieuwe generaties hun carriere voor zich? En hoe richten wij onze organisatie in op deze nieuwe generatie. Uiteraard is er ruimte om met elkaar te sparren over de manier waarop je jouw organisatie kunt aanpassen hierop.

Programma 

De inspiratiesessie start met spreker Jos Ahlers, hij schreef samen met Rene Boender het boek 'Generatie Z en de Vierde Industriele Revolutie'. In het boek wordt beschreven hoe de jongeren van nu (geboren tussen 1995 en 2012) de wereld na 2025 gaan vormengeven.

Jos Ahlers laat ons zien hoe je als werkgever een fijne werkomgeving creëert voor de nieuwe generaties. Jos geeft handige tips om ervoor te zorgen dat deze aspecten een onderdeel van de organisatiecultuur worden en terug te zien zijn in de managementstijl. 

Praktische informatie 

- Datum: Maandag 20 November -10:00 uur tot 12:30 uur inclusief lunch. 

- Locatie: CAST, Buizerdlaan 6, Nieuwegein.

- Kosten: Gratis voor leden. Niet leden betalen € 35,-

Aanmelden

Wil jij er ook bij zijn? Meld je dan aan via de onderstaande link. 

inretail.nl/evenementen/voorbereid-op-generatie-z/#h-programma 

Bron: www.inretail.nl
Beeld: Frankwatching 

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...