Internationaal golfmerk Duca del Cosma is de nieuwe sponsor van Joost Luiten

Vanaf 1 januari 2021 is het Nederlandse merk Duca del Cosma de nieuwe sponsor van Joost Luiten. Het gaat om golfschoenen en golfkleding. Het snelgroeiende merk heeft in een korte tijd naam gemaakt met haar eigenzinnige designs gecombineerd met elegant comfort.

Nederlands meest succesvolle golfer zal vanaf 1 januari 2021 de schoenen en kleding van Duca del Cosma dragen en bewonderen. Joost Luiten is duidelijk over zijn keuze voor dit golfmerk. Duca del Cosma producten waren voor hem een openbaring, hij vindt het merk modern, comfortabel en heel anders dan de traditionele golfschoenen.

De kracht achter Duca del Cosma is het ondernemersechtpaar Frank en Caroline van Wezel. Samen met CEO Sjef van Gastel beschikken ze over meer dan 80 jaar ervaring in de productie van sportschoenen. De gemiddelde golfer loopt ongeveer 18 holes, dat is zo’n 10 kilometen, daarom zijn de schoenen een essentieel onderdeel. Comfort is hierbij een vereiste.

Joost Luiten gaat met vol goede moet het komende golfseizoen in. Zijn eerste toernooi start in januari in Dubai. Het is zijn streven om zo snel mogelijk terug te keren in de top 100 van de wereld.

“Kijk ernaar uit om samen met mijn nieuwe partner Duca del Cosma te gaan samenwerken.
Een gedreven merk van hoge kwaliteit met veel potentie in NL maar ook daarbuiten.
Ik vind het leuk om betrokken te worden bij ontwerp en design om de schoenen nog functioneler te maken,” aldus Joost. 

Bezoek Duca Del Cosma @ CAST showroom 089

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...