CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Hooijer brengt de showroom bij jou thuis!

Hooijer brengt de showroom bij jou thuis!

Heb jij nog geen tijd gehad om een bezoek te brengen aan CAST, maar ben je wel ontzettend nieuwsgierig naar de collecties van alle merken van de Hooijer Groep? Of ben je wel al geweest maar wil je nog een keer op het gemak de showroom bekijken? Vanaf nu is dat mogelijk bij Hooijer Groep, hier kan je online door een virtuele showroom lopen van diverse merken.

Hoe werkt het?

De digitale showroom van Hooijer Groep lijkt erg op de werking van Google Streetview. Op deze manier kun je gemakkelijk door de Hooijer Groep showrooms lopen vanuit huis achter je beeldscherm. Ook zijn er speciale highlights te zien van uitgelichte producten. Door te klikken op de punten krijg je extra informatie over het product. Uiteraard ben je nog steeds welkom in Nieuwegein voor een fysieke inkoopafspraak of voor een vrijblijvend rondje langs de verschillende collecties.

Speciaal cadeau

Speciaal voor alle bestaande Hooijer Groep klanten is er ook een leuk cadeau verstopt in de virtuele tour door de showrooms. Wanneer je de goede highlight hebt gevonden, kan deze worden verzilverd in de B2B-shop. Het cadeaupakket zal dan met een eerstvolgende order meegestuurd worden.

Bekijk de digitale showroom

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...