CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

HEY DUDE: de meest flexibele schoenen voor mannen, vrouwen kinderen

HEY DUDE: de meest flexibele schoenen voor mannen, vrouwen kinderen

In een moeilijk verlopen voorjaars-/zomerseizoen was HEY DUDE een lichtpunt. De verkoop van de schoenen liep als een trein en de voorraad werd volledig uitverkocht! Vrijwel alle klanten van deze zomer hebben nabesteld!

Het streven van HEY DUDE is het maken van de leukste, comfortabelste en flexibelste ultra lichtgewicht schoenen op de markt. Het motto is: Het leven is ingewikkeld, HEY DUDE is er om het makkelijker te maken, te beginnen bij jouw schoenen.

HEY DUDE heeft een wijde pasvorm waardoor de tenen lekker de ruimte hebben. De zachte uitneembare voetbedden zijn gemaakt van memory foam en bekleed met leer voor een maximaal blotevoeten gevoel. De gepatenteerde lichtgewicht zolen zijn gripvast en schokdempend.

HEY DUDE is multifunctioneel en geschikt voor wandelen en klimmen in het bos, op het strand, in de stad of uw eigen tuin. Het is een schoen maar voelt als een slipper.

HEY DUDE wordt met respect voor onze planeet geproduceerd (duurzame materialen en productiemethoden) en vervoerd (schepen met motor én zeil). HEY DUDE houdt voorraad voor klanten die een startorder schrijven. Daarnaast is er goede ondersteuning voor de sociale media, mooi displaymateriaal en leuke draagtassen.

Ontdek de collectie van HEY DUDE @ showroom 253 (Schoenen van de Graaff)

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...