CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Het officiële inkoopseizoen voor SS21 bij CAST is begonnen!

Het officiële inkoopseizoen voor SS21 bij CAST is begonnen!

De kop is eraf! Maandag 17 augustus trapte CAST, in samenwerking met ANWR-GARANT, het inkoopseizoen af met de eerste segmentdag SPORT & LIFESTYLE. 85 winkels bezochten ruim 40 merken op de gastexpo en ruim 130 showrooms waren geopend.

VEILIGHEID VOOROP
Voor het eerst sinds de COVID-19 uitbraak was het weer mogelijk om een event op de gastexpo te organiseren voor leveranciers en winkeliers. Op de gastexpo werd rekening gehouden met verschillende voorzorgs- en veiligheidsmaatregelen. Zo was het eenrichtingsverkeer door middel van een vaste looproute, werd er rekening gehouden met 1,5 meter afstand en stonden er voldoende desinfectiemiddelen. Kortom, de veiligheid van leveranciers en bezoekers stond voorop!

“Retail Nederland (Schoenen, Sport, Mode) we houden vol en gaan door! We laten met z’n allen zien hoe inkopen ondanks de huidige maatregelen gewoon doorgaat en zicht aanpast aan de omstandigheden”, aldus Marijn Verschure.

600x400-sportlifestyle.jpg
43 TOPMERKEN

Totaal waren er 43 topmerken aanwezig op de gastexpo waaronder Mexx, Fila, On Running, Airwalk, Hummel en Skechers. De meeste exposanten waren erg tevreden. Er hing een positieve sfeer en bezoekers waren druk aan het oriënteren.

Koen van den Broek (Premium Inc): “We waren vooraf best benieuwd wat de opkomst zou worden, het werd een positieve dag! We hadden verschillende afspraken en ook wat nieuwe klanten. De organisatie was corona technisch prima in orde”.

“Er was een verrassende aanloop van bezoekers. Ik heb ook wat nieuwe klanten erbij dus ik ben uiterst tevreden!”, aldus Jan van Beek (Merrell).

Pim Kivits (Mexx): “De organisatie vond ik goed, ik was voor het eerst op deze beurs en wist niet zo goed wat ik kon verwachten. Voor een beurs in coronatijd vond ik het positief. Ik heb ben blij met alle goede en positieve reacties op de collectie”.

600x400sportlifestyle2.jpg

INCHECKEN MET QR-CODE
Bij de incheckbalie is er voor het eerst gebruik gemaakt van de nieuwe CAST-ap. Bezoekers konden gemakkelijk inchecken door middel van hun persoonlijke QR code. Indien ze nog geen account hadden op cast.nl konden ze zich eenmalig registreren. In het vervolg zullen alle evenementen op deze manier gaan. 

WHAT'S NEXT?
Heb jij SPORT & LIFESTYLE gemist of kom je graag nog een keer langs? Op maandag 24 & 31 augustus en 7&8 september zijn vaste inkoopdagen, waarbij alle showrooms geopend zijn van 09:00 – 17:00 uur. Op 7 september is de segmentdag KIDS op de gastexpo.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...