Hengst Footwear: 120-jarig bestaan!

Hengst Footwear viert haar 120-jarig jubileum! In 120 jaar tijd is Hengst Footwear uitgegroeid van een kleine schoenenwinkel in Bolsward tot een schoenengroothandel die vanuit het hoofdkantoor in Steenwijk jaarlijks miljoenen schoenen verkoopt aan de detailhandel in heel Europa.

120 jaar Hengst Footwear

In 120 jaar tijd is Hengst Footwear uitgegroeid van een kleine schoenenwinkel in Bolsward tot een schoenengroothandel die vanuit het hoofdkantoor in Steenwijk jaarlijks miljoenen schoenen verkoopt aan de detailhandel in heel Europa! Kenmerkend aan het jubilerende familiebedrijf, waar Hans en Karen Hengst als vierde generatie nadrukkelijk bij betrokken zijn, is de continue focus op innovatie en ontwikkeling. Op het gebied van schoenenmode én op het gebied van bedrijfsvoering. CEO Roelof de Leeuw legt uit waarom: ‘Door telkens nieuwe kansen te omarmen, blijven we als bedrijf toekomstbestendig'.

Innoverende toekomstvisie

Na de vele ontwikkelingen dat het bedrijf heeft doorgemaakt zetten zij nieuwe stappen richting de toekomst. Sinds 1 mei 2021 is Roelof de Leeuw de nieuwe CEO bij Hengst Footwear. Onder zijn leiding wil het bedrijf opnieuw een transitie doormaken.

Hengst Footwear opereert in een branche die snel verandert. Door corona, maar ook door de impact van digitalisering. Daarom investeert het bedrijf onder andere tijd en geld in haar onlinestrategie. Denk aan ontwikkelingen op haar websites, webshops en social media! Ook werkt het bedrijf aan nóg sterkere partnerschappen met klanten. Tot slot is het merk bezig met het imago van Hengst Footwear uit te breiden zodat er een sterkere vraag naar hun schoenen ontstaat en ze van grotere toegevoegde waarde zijn voor hun afnemers.

'Als we telkens nieuwe kansen omarmen, blijft Hengst Footwear ook de komende 120 jaar toekomstbestendig.’

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...