CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Havaianas x mastermind JAPAN

Havaianas x mastermind JAPAN

De Havaianas x mastermind JAPAN-collectie wordt gelanceerd door het populaire flip flop merk als een nieuwe reeks op Japan geïnspireerde schoenenstijlen die gericht zijn op het leveren van stijl en comfort.

Een mix tussen verleden en toekomst, de samenwerking verwijst naar de originele inspiratiebron van het merk, de Japanse zori-sandaal, met een bijgewerkt silhouet - de 'tradi zori'. Een play off van de originele Havaianas ‘traditionele’ stijl en de Japanse zori sandalen, de ‘tradi zori’ functioneert buiten het strand. ontwikkeld met een vierkante basis, rubberen materiaal en stoffen riem, de constructie wijkt echt af van de traditionele ronde vorm van het merk.

De Tradi Zori is met zijn rechthoekige zool, rubberen reliëfdruk en canvas bandjes een uniek ontwerp. Zo laat Havaianas het strand achter zich voor een meer urban stijl.

havaianas-mastermind-japan-flip-flops-designboom-7.jpg     430645-2-800.jpeg

Er zijn twee modellen beschikbaar: de Top, monochroom met een traditionele zool, en de Tradi Zori. De Havaianas x mastermind JAPAN-collectie is vanaf 17 juni beschikbaar.

Bezoek Havaianas in showroom 504 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...