CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Green Friday bij Tofvel

Green Friday bij Tofvel

Bij Tofvel doen ze niet mee aan Black Friday. Dit betekent echter niet dat Tofvel er niks op uitdoet. Als groen tegengeluid doen zij mee aan Green Friday. Geen kortingen geven en consumptie aanmoedigingen, maar een stap naar een groenere planeet.
TOFVEL PLANT EEN BOOM VOOR ELKE NIEUWE NIEUWSBRIEFINSCHRIJVING TIJDENS GREEN FRIDAY

Tofvel streeft naar een betere wereld die ook voor volgende generaties leefbaar blijft. Daarom sluiten zij zich dit jaar aan bij Green Friday en gaan zij op vrijdag 24 november 2023 bomen planten tijdens het Green Friday Forest Event, een initiatief van Trees for All.

TOFVEL GAAN VOOR GROEN!

Bomen spelen een cruciale rol in de biodiversiteit en het tegengaan van klimaatverandering. Bossen zijn essentieel voor een leefbare wereld. Ze vormen de longen van de aarde en zonder bomen zou er geen leven mogelijk zijn. Helaas zijn er in de afgelopen decennia ontelbare oppervlaktes aan bos verdwenen, wat mede de oorzaak is van de klimaatverandering.

Daarom ondersteunen ze bij Tofvel het initiatief van Trees for All en sluiten zij zich dit jaar aan bij Green Friday. Tofvel gaat dus niet mee met de gekte van Black Friday om extra omzet te maken door producten af te prijzen. In plaats hiervan gaan zij bomen planten om wat terug te doen voor de natuur. Het enige wat Tofvel hiervoor terugvraagt, is om je in te schrijven voor Tofvel's nieuwsbrief.

DOE SAMEN MET TOFVEL MEE AAN GREEN FRIDAY

Wil jij samen met Tofvel meedoen aan Green Friday? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Tofvel en in ruil hiervoor planten zij een boom. Dit doen zij voor elke nieuwe inschrijving! De actie loopt tot en met het Green Friday weekend!

De bomen zullen worden geplant in het Green Friday Forest. Dit bos gaat geplant worden in natuurgebied Het Twiske nabij Amsterdam. Vrijdag 24 november is Tofvel hier zelf bij aanwezig. Voor alle inschrijvingen in het weekend erna, zullen zij ook nog bomen laten planten.

De bomen planten zij in samenwerking met Trees for All. Na afloop van het Green Friday weekend krijgen zij hiervoor een certificaat met het aantal bomen dat Tofvel heeft laten planten.

OVER TREES FOR ALL

Trees for All is een erkende Nederlandse stichting (sinds 1999) die wereldwijd bosprojecten ontwikkelt en ondersteunt. Hun missie is om een bijdrage te leveren om klimaatverandering tegen te gaan, de biodiversiteit te herstellen en gezondere leefomstandigheden te creëren door wereldwijd bomen te planten en bestaande bossen te herstellen. Ze willen mensen bewust maken van het belang van bomen.

Inmiddels zijn er dankzij deze stichting al ca. 9,6 miljoen bomen en struiken geplant en 107 duurzame bosprojecten gerealiseerd, in Nederland en wereldwijd. Dit heeft al gezorgd voor bijna 700.000 ton CO2-compensatie!

Een van de jaarlijks terugkerende initiatieven van de stichting is Green Friday, als alternatief voor overconsumptie door Black Friday.

Trees for All staat bekend om haar transparante en effectieve aanpak. Ze zorgen ervoor dat de bomen daadwerkelijk geplant worden en bijdragen aan CO2-compensatie. Ze werken hiervoor samen met bedrijven, maar ook individuen kunnen tegen een kleine bijdrage een boom (of meerdere bomen) laten planten. Als bewijs krijgt ieder individu of bedrijf een certificaat van deelname.

Bron: Tofvel.nl

Bezoek Tofvel @ CAST showroom 093

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...