CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

GASTEXPOSANT IN DE KIJKER: MYoMY

GASTEXPOSANT IN DE KIJKER: MYoMY

Lees in dit nieuwsitem meer over het merk MYoMY: gastexposant op de Lederwarendagen!

MYoMY

Het Nederlandse tassenmerk MYoMY werd bekend met haar iconische MY PAPER BAG design. Het duurzame alternatief voor de welbekende papieren draagtas. Inmiddels brengt MYoMY verschillende tassen en accessoires op de markt met als doel om de wereld een stukje eerlijker en gelijkwaardiger te maken. Als Social Enterprise en gecertificeerde B Corporation doet zij dit door intensief samen te werken met changemakers in Bangladesh en India. Fair Trade geproduceerd, met respect voor de natuur, en een tijdloos design dat jaren meegaat. Iedere MYoMY tas is gemaakt om een keten van empowerment te creëren van maker tot drager.

taslima-marja-leatherina.jpg

AW21 & Essentials collectie

MYoMY tassen zijn herkenbaar aan hun elegante eenvoud en duurzame kwaliteit. De A/W 21 collectie is een ode aan zowel heritage als vernieuwing, waar herkenbare en nieuwe designs samenkomen.  De collectie komt in vijf warme tinten die perfect aansluiten bij het seizoen. 

my-paper-bag-handbag-mini-hunter-blue-1.jpg

MY PAPER BAG

Binnen elke MYoMY collectie vind je de iconische MY PAPER BAG, ontworpen door Ramon Middelkoop. Hij liet zich inspireren door een oude papieren zak in de metro en creëerde een duurzamere versie. Dit ontwerp, met de herkenbare kartelrand, was het startpunt van MYoMY’s reis naar een eerlijkere en duurzamere wereld. 

my-paper-bag-shopper-hunter-chocolate-brown-2.jpg

Benieuwd naar de collectie van MYoMY? Bezoek MYoMY tijdens de Lederwarendagen op de gastexpo @ CAST! 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...