CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Gastexposant in de kijker: MEXX SPRING SUMMER 2023

Gastexposant in de kijker: MEXX SPRING SUMMER 2023

De Spring Summer 2023 schoenencollectie van Mexx is geïnspireerd op de zachte, romantische ambiance van de French Riviera, in combinatie met de levendige sferen van metropolen van over de hele wereld.

De collectie damesschoenen is gevuld met zowel tijdloze klassiekers als trendy eyecatchers. Vind elegantie en een vleugje nonchalance in de sneakers en sandalen in natuurlijke tinten: de perfecte basics. Daarnaast is er geen gebrek aan statement pieces in opvallende trendkleuren als lila, roze en groen. Pastel voor de romantische look, neon voor dames met durf. In de collectie zien we een scala aan stijlen. Fleurige sandaletten, slippers en sneakers in monochrome stijl zijn de finishing touch voor elke outfit. Kies voor nóg meer kleur: colorblocking sneakers laten je look spreken. Van gedurfde chunky sneakers en stoere platform sandaaltjes tot verfijnde bedrukte slippers en feminiene sandaletten met X-vormige hak, de collectie biedt een mix van modellen om de meest perfecte lente- en zomerlooks te creëren.

De schoenencollectie voor heren bestaat, onder andere, uit overal bijpassende basics. Witte sneakers in combinatie met beige tinten zorgen voor een frisse, minimalistische sfeer. In tegenstelling tot het zuivere wit, is de donkere basic ook in de collectie te vinden. Sneakers met marineblauwe uppers en lichtgekleurde zolen brengen de stoere look en zomerse sfeer samen. De collectie is niet compleet zonder kleur. Details in expressieve tinten en prints verwerkt in witte schoenen maken iedere outfit clean met een pop of color. Aardetinten als bruin, oranje en groen in combinatie met retro invloeden zorgen voor gemoderniseerde vintage sneakers. Creëer een zachte look met de muted versie van deze kleuren in colorblocking stijl of maak een statement met een neon kleur.

Gevuld met fijne basics en leuke kleuren, sluit de kidscollectie naadloos aan op de dames- en herenschoenen. Praktisch én stijlvol: de sneakers in neutrale kleuren zijn altijd goed. Basic, maar voor meisjes geen gebrek aan sparkle door de glitters en zilveren edelsteentjes op de schoenen. Laat de kleur maar komen! Maak fun combinaties met kleurrijke sneakers in colorblockstijl. Oranje, geel, groen, blauw en roze matchen met de speelse sfeer van het kind zijn.

Details zijn even belangrijk als het grote geheel. Daarom komt de Mexx branding op unieke wijze terug in deze collectie. Prints zijn niet weg te denken uit het modebeeld. Verweven door de schoenencollectie zijn grafische prints met M’s en X-en, die subtiel de branding van Mexx tonen. Laat overal waar je gaat een kus achter met de speciale X-vormige sandalethakken of kies voor sierlijke blokhakken met X-en aan de onderkant. Ook kan traditionele branding niet missen. Rubberen patches en studs met retro, handgeschreven en minimalistische letters versieren de gehele collectie. De Mexx collectie onderscheidt zich met de goede prijs/kwaliteit verhouding.

Wil je meer informatie over de SS23 schoenencollectie van Mexx? Neem dan contact op met een van de sales representatives.

Bezoek Mexx @ CAST tijdens de Schoendagen op maandag 5 & dinsdag 6 september 2022. 

Contactpersoon: 
Quincy Groenenberg
Quincy.groenenberg@mexx-industries.com

0629604310

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...