CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Gastexposant in de kijker: Fjällräven Kånken

Gastexposant in de kijker: Fjällräven Kånken

Tijdens de lederwarendagen op 5 & 6 oktober is Fjällräven te vinden op de gastexpo in CAST. In 1960 ging Åke Nordin in zijn kelder in de Zweedse stad Örnsköldsvik van start met Fjällräven. Met innovatieve trekkingrugzakken en lichtgewicht outdoorjassen is Fjällräven vanaf het begin steeds trouw gebleven aan zijn oorspronkelijke missie.

De missie was namelijk het voor mensen eenvoudiger maken om op een comfortabele manier in de natuur te verblijven en te genieten van het buitenleven. Gesteund door een indrukwekkend erfgoed, slaagde het bedrijf erin om te blijven groeien waardoor haar kleding en uitrusting de dag van vandaag in trek zijn bij outdoorliefhebbers over de hele wereld.

Elk product van Fjӓllrӓven wordt gekenmerkt door een functioneel, duurzaam en tijdloos ontwerp en het bedrijf staat bekend voor haar duurzame en flexibele G-1000®-materiaal. Het materiaal is een slijtvaste mix van polyester en katoen dat ongelooflijke praktisch is voor het buitenleven en Fjӓllrӓvens natuurlijke Greenland Wax laat toe de stof aan te passen naargelang de weersomstandigheden. Fjӓllrӓven is gepassioneerd bezig met het beschermen van dezelfde natuur die als bron van inspiratie dient en doet dit door constant op zoek te gaan naar nieuwe manieren om de belasting op het milieu te beperken.

Ontdek de nieuwste collectie van Fjällräven op de gastexpo in stand P012 (showroom 602) 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...