CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Gastexposant in de kijker: Dit is Thule

Gastexposant in de kijker: Dit is Thule

Of het nu de spectaculaire natuur ontdekken is of de wereld rondreizen met familie en vrienden, we willen allemaal graag genieten van een actief leven.

Bij Thule delen ze jouw wens om vaker te genieten van onze passies. En dat betekent ook minder zorgen hebben over hoe we al het nodige kunnen meenemen. Al meer dan 75 jaar creëert Thule oplossingen om de avonturen in het leven te vereenvoudigen. Onze aandacht is volledig gericht op het ontwikkelen van slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk, kwaliteitsvol, veilig en gemakkelijk in gebruik zijn. En dat allemaal zodat jij de spullen mee kunt nemen die u het dierbaarst zijn.

Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt.
Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt.
Met Thule kun jij volop genieten van jouw actieve leven.

Thule collectie

Thule, het Zweedse merk is sinds 1942 de specialist in het produceren van dakkoffers en slimme fietsendragers. Of je de natuur gaat ontdekken, de wereld rond gaat reizen of geniet van het actieve leven. Thule ontwikkelt slimme, stijlvolle producten die milieuvriendelijk zijn en je veilig en gemakkelijk al je spullen kan vervoeren, waar je ook naartoe gaat. Thule heeft een uitgebreide collectie voor de sportieve en avontuurlijke stadsmens. Deze collectie bestaat onder andere uit functionele rugzakken, laptoptassen, reistassen, koffers en bijbehorende reisaccessoires. In een van de tassen, laptoptassen of rugzakken van Thule neem je moeiteloos je dagelijkse benodigdheden veilig en beschermd mee. Het Zweedse merk Thule staat bekend om zijn innovatie en ontwikkeling.

Thule combineert strak en functioneel design met Zweedse degelijkheid. Deze combinatie is terug te zien in de stoere en stijlvolle rugzakken, laptoptassen van het Zweedse merk. Favoriete en moderne rugzakken uit de collectie van Thule zijn onder andere de Aion, Subterra en Paramount series. De rugzakken zijn praktisch in gebruik, modern en bieden voldoende ruimte voor het meenemen van je dagelijkse benodigdheden.Naast een uitgebreide collectie rugzakken en laptoptassen, die ideaal zijn om te gebruiken naar school of je werk, heeft Thule ook een uitgebreide collectie reistassen en backpacks., Ook voor een sportieve vakantie of dagje uit heeft Thule de perfecte rugzak in de collectie die onder andere waterbestendige ritsen hebben. Een langere vakantie op de planning? Ga dan voor een van de reistassen, trolleys of koffers uit de collectie van Thule. Ook wanneer er een zakelijke trip gepland staat, heeft Thule de perfecte zakelijke koffer in de collectie. Sommige reistassen van Thule zijn ook op de rug te dragen en hebben bovendien een standaardgarantie van maar liefst 25 jaar.

Bezoek Thule tijdens de Lederwarenbeurs op 12 en 13 september in CAST.

Neem contact op met Accountmanagers Eric Nagelkerke en Jorg van Lierop.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...