Gastexposant in de kijker: Camper

Tijdens de Sport Lifestyle Dag op maandag 21 juni zijn er naast interne exposanten ook gastexposanten aanwezig op de beursvloer. Het merk Camper is één van de gastexposanten die tijdens deze dag aanwezig is. Camper is een eigentijds en casual schoenenmerk, opgericht in Mallorca.
Over Camper 
 
Camper werd meer dan veertig jaar geleden opgericht in Mallorca, als een eigentijds, casual schoenenmerk. Elke collectie wordt ontwikkeld door een zeer bekwaam team van ontwerpers en technici in hun hoofdkantoor gevestigd in het hart van het eiland. Camper is een van 's werelds toonaangevende bedrijven in designschoenen met meer dan 400 winkels en beschikbaarheid in meer dan veertig landen.
 
Elk seizoen streeft Camper ernaar om een aantal van hun klassieke concepten opnieuw uit te vinden en tegelijkertijd ook nieuwe en originele ontwerpen te maken. Camper-stijl is er voor elk moment in het leven. 
 
Al vanaf het begin betekent het woord 'casual' iets bijzonders voor het merk. Ze maken relaxte en verfijnde schoenen die een combinatie zijn van sneakers en nette schoenen. De ontwerpers van het merk zetten zich in voor innovatieve schoenen die zowel een sportieve als een chique uitstraling hebben.
 
Camper is aanwezig als gastexposant op de Sport Lifestyle Dag, maandag 21 juni. 
Bezoek Camper op de gastexpo bij stand H026

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...