CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Gastexposant in de kijker: BRONX

Gastexposant in de kijker: BRONX

De BRONX ROADSHOW komt naar CAST! Wanneer klanten wegblijven uit winkels en steeds meer online bestellen, moet je wat als retail ondernemer. Daarom heeft BRONX iets baanbrekends bedacht om retail klanten te helpen de business naar zich toe trekken. De BRONX ROADSHOW!

De ster van de Bronx roadshow is de BRONX BUS. Deze bus rijdt sinds 1 september door heel Europa en komt van 13 tot 18 september 2020 naar CAST. De bus heeft als functie om retailers en klanten op te vrolijken met een ultieme schoenbeleving. Want hoewel online bestellen efficiënt en nuttig kan zijn, mis je als klant toch de mogelijkheid van het passen, het styling advies en de gezelligheid van het winkelen.

De BRONX ROADSHOW staat voor freedom & happiness. In deze donkere coronatijd, waarin je wordt geadviseerd om thuis te blijven, zijn vrijheid en blijheid soms ver te zoeken. Met de BRONX ROADSHOW is de klant er even helemaal uit, dicht bij huis.

De BRONX BUS kan ingezet worden op retail evenementen en beurzen. Op de GALLERY in Düsseldorf werkte de BRONX BUS als een magneet. Klanten waren nieuwsgierig en stapten graag naar binnen.

Coronaproof

Natuurlijk is het rijdende bus event coronaproof. Je stapt voor in en achter weer uit, net zoals in een gewone bus maar dan anders. Bij de ingang liggen BRONX mondkapjes en er mogen maar niet meer dan 3 gasten tegelijk in de bus. Dan stap je uit en kom je in de coole lounge ruimte buiten onder de gigantische tentluifel van de bus. Even genieten van een momentje freedom & happiness.

Bezoek BRONX van 13 t/m 18 september op de parkeerplaats bij CAST 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...