CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Fred de la Bretoniere & Shabbies Amsterdam!

Fred de la Bretoniere & Shabbies Amsterdam!

Fred de la Bretoniere & Shabbies Amsterdam staan op 12 en 13 september 2021 als gastexposant op de Schoenendagen! Lees in dit nieuwsitem meer over deze twee merken!

Fred de la Bretoniere

Fred de la Bretoniere is ontstaan in 1970, wat zorgt voor rijke geschiedenis. Haar iconische designs zijn de rode draad in het ontwerp. Dit is ook te zien in de nieuwe Summer Spring collectie van 2022 van Fred de la Bretoniere.

Het streven naar een groenere en duurzamere samenleving is iets waar Fred de la Bretoniere zich mee bezig houdt. Ze willen hun huidige werkprocessen verbeteren en milieubewuste keuzes maken. Één van de vele verstandige keuzes betreft de keuze tot samenwerking met Leather Working Group. De resultaten van deze samenwerking zijn: sneakers met panelen van raffia en tijdloze zwarte sandalettes met blokhak en knoopdetail. Duurzaamheid en stijl gaan hierin perfect samen.

Shabbies Amsterdam

Laarzen zullen niet ontbreken in de collectie van Shabbies Amsterdam! Al meer dan 15 jaar wordt dit gezien als het sterke punt van het merk. Het is waar vakmanschap én vakvrouwschap, traditie, jarenlange ervaring en vernieuwing dat samen komt in comfort, stijl en de perfecte pasvorm!

Bezoek Fred de la Bretoniere & Shabbies tijdens de Schoenendagen op 12 en 13 september @ CAST (gastexpo | stand W010)!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...