Frans Muller voegt nieuwe mondkapjes, protection screens en handgel aan hun assortiment

De winkelstraten vullen zich langzaamaan weer en ook het dagelijks leven start voorzichtig op. De anderhalve meter maatschappij is het nieuwe normaal. Hierbij horen ook beschermingsmiddelen om nieuwe besmettingen te voorkomen. Frans Muller voegt een aantal nieuwe beschermingsmiddelen toe aan hun assortiment.

NIEUW Mondkapjes wasbaar assorti (5 stuks)

Hygiënisch, drie-laags mondkapje. Beschikbaar in een FLAT versie en een Ergo gevormde versie in diverse prints. De sterke polyester buitenlaag en de waterafstotende fleece tussenlaag voorkomen doordringen van waterdruppels van zowel buiten- als binnenaf. De binnenlaag is gemaakt van 100% zacht katoen wat zorgt voor het hoogst mogelijke draagcomfort. De Ergo beslaan minder snel door de aangesloten bovenzijde.

De mondkapjes zijn gemaakt in Europa, zijn herbruikbaar en wasbaar op 60℃. De mondkapjes zijn verpakt per vijf stuks in diverse prints.

88000100-01.png                88000100-02.png

NIEUW Protection Screen RVS Plexi medium

De Protection Screen RVS Plexi medium is gemaakt van een degelijk RVS raam werk waarin een plexiglas scherm is geplaatst. Het scherm is 60 cm breed en in hoogte te verstellen tussen een hoogte van 170 en 180 cm hoog. Het scherm staat op vier zwenkwielen, waardoor het gemakkelijk door de winkel te verplaatsen is. De voet van de klant kan onder het scherm door om de juiste service en advies te kunnen bieden.

img-0161.jpg

NIEUW Hygiëne Handgel

Hygiëne Handgel reinigt de handen effectief zonder gebruik van water en zeep. De gel bevat de aanbevolen hoeveelheid van 75% alcohol, waardoor bacteriën en virussen geen kans hebben. Breng een kleine hoeveelheid aan op de handpalmen en maak enkele was bewegingen. De handen zijn zeer snel droog en schoon. Je Hygiëne Handgel kan ook worden gepersonaliseerd met uw eigen logo vraag naar de voorwaarden.

89108500-01.png 89108500-02.png

 

Bezoek Frans Muller in showroom 263 @CAST

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...