Frans Muller Benelux ontwikkelt Protection Screen!

De anderhalve meter samenleving is de nieuwe standaard. Frans Muller Benelux stelt uw gezondheid en dat van het winkelend publiek voorop en vindt het ook belangrijk dat iedereen weer vol vertrouwen gaat winkelen.

Persoonlijke benadering is belangrijk, juist nu we geacht worden afstand te bewaren. Frans Muller Benelux stelt uw gezondheid en dat van het winkelend publiek voorop en vindt het ook belangrijk dat iedereen weer vol vertrouwen gaat winkelen. Daarom heeft de totaalleverancier van o.a. scyhoenverzorging en inlegzolen, een verrijdbaar Protection Screen ontwikkeld. Dit scherm zorgt voor een letterlijke barrière tussen u en de klant, waardoor de veiligheid van beiden zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Protection Screen specificaties

De Protection Screen is gemaakt van een degelijk RVS raamwerk waarin een plexiglas scherm is geplaatst. Het scherm is 100 cm breed en in een handomdraai in hoogte te verstellen tussen een hoogte van 135 cm t/m 235 cm. Het scherm staat op wieltjes, waardoor het eenvoudig door de winkel te verplaatsen is. Bovendien kan de voet van de klant er wel gemakkelijk onderdoor om toch de juiste service en advies te kunnen bieden.

Prijs

De Protection Screen kost €329 excl. BTW en wordt gezamenlijk met een normale goederen bestelling vanaf €175,-, franco huis geleverd. Dat is al bij drie dozen Collonil Carbon Pro! Indien het een losse zending van het scherm betreft, bedragen de verzendkosten €40,-. Bij grote aantallen is een extra korting op aanvraag mogelijk.

Inschrijven

Schrijf u nu in via info@fransmuller.nl of vraag uw verkoopadviseur voor meer informatie en ontvang uw Protection Screen al vanaf week 17.

Bezoek Frans Muller in showroom 263 @CAST


Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...