CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Frans Muller Benelux is eigenaar van een stukje bos

Frans Muller Benelux is eigenaar van een stukje bos

Het is niet de eerste keer dat de naam Frans Muller Benelux in één adem genoemd wordt met de donatie van bomen. De laatste tijd weet het bedrijf met ludieke Green Friday acties de consument er op te attenderen dat het ook anders kan tijdens Black Friday. Deze acties hebben ervoor gezorgd dat de stichting ‘Trees for All’ al vele bomen geplant heeft namens Frans Muller Benelux

Deze keer was het tijd om zelf ook letterlijk de handen uit de mouwen te steken. Met de schop in de hand stonden enthousiaste medewerkers gisteren klaar, om de eerste bomen in het Koploperbos te planten. Het idee voor het bos komt uit de koker van het Koploperproject. Dit project helpt ondernemers om zo duurzaam en CO2-neutraal mogelijk te ondernemen. Er wordt kritisch gekeken naar de interne bedrijfsvoering en de product- en dienstverlening. Op basis hiervan wordt er een adviesrapport opgesteld, dat bestaat uit praktische tips en aanbevelingen.

Rutger Muller zag het project langskomen en was meteen geïnteresseerd. “We hebben als bedrijf altijd al een lange termijn focus gehad. We willen betrokken zijn bij mensen en bij de regio. Niet alleen in het nu, maar ook voor de generatie na ons. Daar hoort duurzaamheid ook bij vinden we. We maken graag iedereen bewust van onze overtuiging en hopen anderen hiermee te stimuleren.

Onze succesvolle crossmedia campagne Collonil Carbon Pro draagt niet voor niets de slogan: Verduurzaam je schoenen met Carbon Pro.” Het Koploperbos maakt het Koploperproject fysiek. Het bos van zo’n 7.000 vierkante meter groot, op het nabijgelegen industrieterrein in Groningen, wordt een ‘inspiratiebos’ waar ondernemers en hun werknemers inspiratie op kunnen doen om zo duurzaam mogelijk te leven. Zo komen tussen de bomen bordjes te staan met daarop informatie en QR-codes die straks een route vormen door het bos. Die codes leiden dan weer naar tips, adviezen en weetjes over duurzaamheid en duurzaam leven.

“Het is ontzettend leuk en leerzaam om samen met gelijkgestemde ondernemers dit soort initiatieven te realiseren. En om dit samen te doen met mijn medewerkers, op een plek waar wij straks ook onze lunchwandeling kunnen maken, maakt het helemaal speciaal”, aldus Rutger Muller.

Bezoek Frans Muller @ CAST showroom 263
Meer info? lees https://fransmuller.nl/portfolio/green-friday-2022/ 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...