CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Fort Advocaten (Fort) x CAST

Fort Advocaten (Fort) x CAST

Vanaf januari 2024 is act Fort Advocaten (Fort) als juridische partner verbonden aan CAST. Fort is gespecialiseerd in vastgoedrecht en ondernemingsrecht, zoals huurrecht, arbeidsrecht, franchiserecht, contracten, zakelijke geschillen en herstructurering. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam.

De advocaten van Fort hebben veel ervaring in de retailbranche en dat maakt Fort tot een heel geschikte partner voor CAST. Zij staan al jarenlang modemerken, franchiseketens, producenten en retailers bij in allerlei zaken. Fort is daarin een kantoor uit het topsegment en werkt al langere tijd samen met CAST. Het kantoor heeft, naast retail, een sterke positie in de sectoren vastgoed- en hotels & leisure en maakt onderdeel uit van act legal, een Europees advocatenkantoor met vestigingen in 11 landen.

Vanaf januari zal Fort regelmatig een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief van CAST met actuele onderwerpen die relevant zijn voor onze leden en leveranciers. Denk daarbij aan de nieuwste ontwikkelingen en trends op juridisch gebied en van tijd tot tijd een verdieping van een veelvoorkomende kwestie. Ook organiseren we vanaf dit jaar een of meerdere seminars met Fort, waar verschillende juridische thema’s aan de orde zullen komen. Je zult daarvoor natuurlijk worden uitgenodigd.

Voor meer informatie over Fort zie www.fortadvocaten.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...