CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Ontdek de nieuwe collectie van Footnotes

Ontdek de nieuwe collectie van Footnotes

Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe collectie van Footnotes. Dit winterseizoen brengt het merk weer een sprankelende collectie die uitstekend aansluit op de huidige zomer modellen. Ditmaal uitgebreid met wijdtemaat E.

Modieus, maar ook comfortabel

Footnotes brengt zoals altijd een compacte en overzichtelijke collectie met wijdtematen H & K, maar vanwege de inmiddels zeer succesvolle Addition-lijn, hebben zij ervoor gekozen om aan deze groep een wijdtemaat E toe te voegen. De Addition-lijn is verkrijgbaar tot en met maat 44. De rest van de collectie is beschikbaar van maat 37 tot en met 43, uiteraard met halve maten tot 40 ½. Niet alleen biedt het merk sneakers, maar ook stoere, sportieve boots of mooi geklede laarzen.

Een dubbele rits voor optimaal gemak behoort óók tot de mogelijkheden binnen de nieuwe collectie. Er is, zoals Footnotes betaamt, gebruik gemaakt van gedistingeerde en luxueuze suèdes en lederen materialen, maar je kunt ook prachtige modellen gemaakt van metallic in de collectie terugvinden. Footnotes biedt net dat beetje extra, aldus het merk. Jong fashion gecombineerd met comfortabel lopen. 

Benieuwd naar de nieuwe collectie? Bekijk de BrandPortal of breng een bezoek aan CAST (showroom 241 | Niveau 1)

Bekijk de collectie online op de BandPortal

Ben je benieuwd naar een greep uit de collectie van Footnotes? Neem dan een kijkje op de BrandPortal via onderstaande button.

BrandPortal Registreren

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...