CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

“Find your energy” by Solidus

“Find your energy” by Solidus

Evenwicht en innerlijke kracht komen vaak voort uit een goede mindset, maar kunnen ook gestimuleerd worden vanuit je voeten en met de juiste schoenen. Reset je eigen systeem en boost je energie met de nieuwe Solidus HW23 feel good collecties.

Naast Color Blocking (combinatie van felle kleuren) is de nieuwe trend Material Blocking waarbij ruwe en fijne alsook matte en glanzende materialen gecombineerd worden in één schoen om een speciaal effect te creëren. Velour, nerf en crust leder zijn sparring partners met lack en metallics. Speciaal gestreken glansfolies zorgen voor een tikkeltje extra magie!

De sportieve sneakers en booties Halea H en Kalea K zijn de nieuwkomers HW23 in het ultralight dames segment met een slipvaste compact PU zool. Daarnaast steelt de nieuwe vario leest Kelly H-K de show met loafers, chelsea en worker boots. De gegroefde structuur van de TR zool zorgt voor een stilistische balans tussen de casual en classic rock look. Decoratieve elementen zorgen voor een energiek contrast met de strakke en cleane look.

Nieuw bij de Solidus herencollectie is de innovatieve Healthy Man (H) leest, waarbij de extreem lichte en afgeronde PU zool zorgt voor een natuurlijke afwikkeling die rug en gewrichten ontlast en maximale bewegingsvrijheid aan je voeten biedt.

Solidus heeft comfort voor normale, brede en gevoelige voeten. Kies dankzij 8 wijdtematen bij elk voettype voor de juiste schoen. Alle modellen beschikken over een uitneembaar voetbed. Het 3D demping systeem zorgt voor optimaal loopcomfort. Speciaal voor gevoelige voeten is er de Solicare Soft collectie die stretcht en nergens drukt.

Solidus biedt haar erkende comfort partners een full service online & offline marketing ondersteuning. Via de B2B voorraadservice, waarbij per paar kan nabesteld worden met korte leveringstermijn, mist u geen enkele verkoop!

Bezoek Solidus @ CAST showroom 247
Bron:
shoes.pmg.be

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...