CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

FC Utrecht, OFM. en Cycleur de Luxe maken samen exclusieve sneaker!

FC Utrecht, OFM. en Cycleur de Luxe maken samen exclusieve sneaker!

Lees in dit nieuwsitem meer over de samenwerking tussen FC Utrecht, OFM. en Cycleur de Luxe.

FC Utrecht en het herenmodehuis OFM. werken al vijf jaar lang samen aan de clubkostuums van de staf en de spelers. Dit jaar hebben zij Cycleur de Luxe bij de samenwerking betrokken om een exclusieve blauwe sneaker voor de club te creëren. Deze sneaker is niet alleen voor de spelers: ongeveer 40 paar van deze schoenen zijn beschikbaar voor de supporters in de winkels in Nieuwegein, Leidsche Rijn en Woerden.

Cycleur de Luxe heeft al geruime tijd een belangrijke plaats in het aanbod van OFM. en is daarmee een van de best verkopende sneakermerken in hun collectie. De connectie met voetbal ontstaat vanzelf, gezien de gedeelde passie voor wielrennen en sport. 

Beide modemerken streven naar een zo klein mogelijke ecologische impact bij de ontwikkeling van deze sneakers. De modemerken hebben bewust gekozen voor duurzame Europese materialen voor de schoenen zoals uitstekende kwaliteit nubuck en veters gemaakt van katoen. Ook heeft de volledige productie plaats gevonden in Portugal en is de verpakkingsdoos gemaakt van gerecycled FSC-karton.

bron: Schoenvisie

Bezoek Cycleur de Luxe @ CAST showroom 040 en 051

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...