CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Etalage- en showroom advies van Nimeto

Etalage- en showroom advies van Nimeto

Maandag 13 januari kwamen 16 Nimeto studenten op bezoek bij CAST. Vanuit de opleiding styling, interieur en vormgeving kregen zij de opdracht om een etalage- en showroomstyling te ontwerpen.

Showrooms konden zich vooraf opgeven om deel te nemen aan dit project, om zo kosteloos etalage- en showroomstyling advies te ontvangen van de studenten.

De dag startte met een presentatie over CAST in de vergaderzaal. Vervolgens kregen de studenten een rondleiding door het pand en bezochten zij de deelnemende showrooms (Inter Fashion, Walter Agencies, Lazamani, Seelen Import, Phenemene & JJ footwear)

De opdracht
De studenten ontwerpen de etalage- en showroomstyling vanuit een winterthema. Ze kijken naar het vernieuwen en/of aanpassen c.q. verplaatsen van vaste elementen in de showroom. Het decor voor het winterthema ontwerpen zij zelf, hiervan werken zei minimaal één decorstuk uit op ware grote. Tijdens de opdracht houden zij rekening met een realistisch plan en budget.

De aankomende twee weken werken de studenten toe naar het eindresultaat. Door middel van een presentatie aan de opdrachtgever en de docent, showen zij hun adviezen.

Wil je dat jouw opleiding/studie ook een project aangaat samen met CAST? Neem dan contact op met info@cast.nl voor de mogelijkheden.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...