Essentiële Chelsea boot nú onderdeel van ‘DD by Greve’

De Chelsea boot is én blijft een vaste waarde in de mannenmode. Van slanke silhouetten tot stevige all-weather modellen. Sinds de opkomst van de schoen in het Swinging London van midden vorige eeuw, spot de schoen met trends. Een felbegeerde essential die Dutch Dandies nu presenteert in samenwerking met Greve.

Dutch Dandies en Greve gaan een samenwerking aan. De twee merken hebben hun exclusieve ‘DD by Greve’ collectie uitgebreid met een Chelsea boot in drie kleuren; beige, cognac en donkerbruin.  Maar wat is een Chelsea boot? Een Chelsea boot wordt in de kern bepaald door twee belangrijke details: een enkelhoogte en een bovenwerk dat is gemaakt van twee stukken aan elkaar genaaid leer. 

De eigen leest heeft een spitsere neus, waar de soepele genaaide lederen zool een goed loopcomfort biedt door de geïntegreerde rubberen loopzool. Met foam in het voetbed voor een aangename en zachte ondersteuning. De kalfslederen binnenvoering zorgt er dan weer voor dat de schoenen niet te warm of te koud zijn. De eigen ontwikkelde suède kleuren krijgen tenslotte nog een extra behandeling voor een luxere uitstraling

De ‘collab’ met Greve Meesterschoenmakers startte in 2020 en bestaat uit een elegante schoenencollectie met onder andere suède loafers, sportieve sneakers en lederen monk gespschoenen.

Bron: Dutch Dandies & Cream PR

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...