Eindelijk weer een fysiek evenement! Veilig en succesvol inkopen tijdens de Sport Lifestyle Dag in CAST

Op maandag 21 juni stond CAST in het teken van de Sport Lifestyle Dag. In samenwerking met ANWR-GARANT kon er na een lange tijd eindelijk weer een fysiek evenement georganiseerd worden. Het aanbod op de gastexpo was sterk en divers. Over de opkomst tijdens de Sport Lifestyle Dag waren zowel het management als de exposanten erg tevreden.

Goede opkomst en positieve sfeer
De opkomst, voor een eerste beurs sinds tijden, was erg positief. “Zowel leveranciers als bezoekers waren positief gestemd en hadden veel zin hadden in eindelijk weer een fysiek event. Waarbij je de producten weer kunt vasthouden en elkaar face to face spreekt”, aldus Caroline Beitler (Senior Beurs Coördinator). In verband met het EK-voetbal was het aantal bezoekers in de middag minder dan s ’ochtends.

sportlifestyle6.jpg

sportlifestyle1.jpg

Aanbod van merken
In totaal waren er ruim 50 merken op de gastexpo aanwezig, hieronder bevonden zich zowel bekende (inter)nationale merken als nieuwe kleine merken. Naast het bekijken van nieuwe collecties konden bezoekers op deze dag ook eindelijk weer fysiek contact leggen met de aanwezige leveranciers. Bjorn Smit van Manexco (Lumberjack): “Tot 14.30 uur was de beurs lekker bezocht. Het was goed om mensen weer gesproken te hebben, en fijn dat mensen weer echt kunnen oriënteren voordat ze inkopen”. De trends die voor SS22 naar voor komen zijn veel verschillende kleuren en prints, plateau zolen en gebruik van bewuste keuze in materialen.

sportlifestyle2.jpg

sportlifestyle3.jpg

sportlifestyle5.jpg

Aankomende evenementen
Na een succesvolle dag kijkt CAST met vertrouwen naar de geplande evenementen. Op de agenda van 2021-2 staan nog meer segmentdagen gepland! Bezoek CAST op de KIDSDAG (6 september 2021), DE SCHOENENDAGEN (12, 13 en 14 september), DE LEDERWARENDAGEN (20 en 21 september) en DE COMFORTDAG (27 september).

sportlifestyle7.jpg

sportlifestyle8.jpg

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...