CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Dr. Martens x Marc Jacobs

Dr. Martens x Marc Jacobs

Voor de 60ste verjaardag werken Dr. Martens en Marc Jacobs samen met 12 innovatieve merken en ontwerpers om 12 speciale edities van de Original laars van Dr. Martens te creëren. Het aantal is beperkt tot 1460 paren wereldwijd. Er zal een keer per maand een nieuwe laars arriveren, elke maand gedurende 2020.

Marc Jacobs heeft altijd gedaan wat hij wilde. Briljant onvoorspelbaar en bekend om zijn unieke en uitgesproken kijk op alles, van mode tot maatschappelijke verwachtingen. Ook met deze unieke samenwerking heeft hij er alles aan gedaan om te zorgen dat het ronduit legendarisch zou worden. Gedrapeerd met replica’s van op maat gemaakte bedels, levert Marc Jacobs creaties zonder creatief compromis. 

Dr. Martens is al heel lang geleden een symbool van individualiteit en countercultuur. Marc Jacobs en Dr. Martens delen een sterk gevoel van authenticiteit en je stem laten horen. Deze boots leeft met dezelfde opvallende, onverbiddelijke spirit. Geïnspireerd door de jaren van maatwerk en DIY-attitude die beide merken hebben gevormd.

De laarzen zijn voorzien van antiek goudkleurige bedels, van dobbelstenen tot fluitjes tot sleutels, die aanwijzingen zijn uit de eigen collectie van de ontwerper. Ze zijn gewikkeld rond een volledig veganistisch bovenwerk.

Ontdek de collectie van Dr. Martens @ CAST showroom 406 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...