CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Dit was de SPORT & LIFESTYLE beurs

Dit was de SPORT & LIFESTYLE beurs

Afgelopen maandag (20 januari) trapte CAST, in samenwerking met ANWR-GARANT, het inkoopseizoen af met de eerste segmentdag SPORT & LIFESTYLE. Naast de vaste exposanten stonden deze dag ook gastexposanten klaar om hun nieuwe collecties te presenteren.

KRACHTEN BUNDELEN
Het doel van de nieuwe opzet is het toegankelijk maken van een evenement voor alle leveranciers, winkeliers en inkopers. ‘’Vanuit leveranciers en bezoekers krijgen we vaak terug dat er vraag is naar één gezamenlijke beurs in plaats van diverse kleine initiatieven.’’ Caroline Beitler van CAST. Het nieuwe event creëert op deze manier een veel beter aanbod van merken en zo hoeven bezoekers voor een totaaloverzicht maar één dag uit te trekken.

AANBOD VAN MERKEN
Totaal waren meer dan 60 topmerken aanwezig, waaronder Vans, Fila, Arkk, Levi’s, Superdry & New Balance. Kortom, de beursvloer was volledig gevuld met een zeer relevant merkenaanbod. "De beurs was goed bezocht en gezellig. Super reacties gehad op de nieuwe collectie", aldus Rudy van s. Oliver.

BEZOEKERS
Naast het bewonderen van de nieuwe collecties en het leggen van nieuwe contacten waren er verschillende activiteiten rondom de beursvloer. Zoals de presentatie van ANWR-Garant, een potje tafeltennis spelen, demonstratie van de fotostudio en een gratis lunch in de bistro. De dag werd afgesloten met een borrel. Totaal zijn er 250 bezoekers langs geweest, wij zijn erg blij met deze opkomst!

WHAT'S NEXT?
Heb jij SPORT & LIFESTYLE gemist of kom je graag nog een keer langs? Kom dan naar onze volgende segmentatie dagen: KIDS (10 februari), BUY & BLOOM (1 & 2 maart), COMFORT (9 maart) en ACCESSOIRES (12 maart).

Mis ook zeker de KICK-ON niet op 3 februari! Op dit event trappen we gezamenlijk het nieuwe inkoopseizoen af.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...