CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

"Casual chic – de dresscode voor kerst 2020
", aldus Skechers

"Casual chic – de dresscode voor kerst 2020
", aldus Skechers

Skechers komt met goed nieuws. De stiletto's verruilen we dit jaar voor de comfortabele sneakers met vederlichte zolen, want dit jaar zijn ook sneakers hot. Dit hoeft natuurlijk niet ten koste te gaan van je outfit. Daarom komt Skechers dit jaar met de nieuwe sprankelende sneakers met glitters en metallics voor een casual tintje aan je kerstoutfit.

De nieuwe collectie van Skechers bestaat uit verschillende ontwerpen en kleuren. Zo heb je ten eerste de Diamont Shatter in Champaign, dit is een schoen waarmee je gelijk ready bent to party. Deze feestelijke champagne kleurige sneaker met glitters zijn een goede vervanger voor de hoge stiletto's. Deze sneaker is ook verkrijgbaar in het zilver.

foto-1.png

foto-2.png

Hierna heb je de Molten Metallic, deze flitsende sneaker is voor degene die niet bang is om op te vallen. De metallic kleur maakt een goed understatement.

foto-5.png

Dan heb je ook nog de Sunlite - Magic Dust, deze klassieke zwarte sneaker met contrasterende witte zool is in een feestelijk jasje gestoken en heeft sprankelende glitter- en metallic accenten.

foto-4.png

En als laatste heb je ook nog de BOBS Sport Squad - Glam League deze sneaeker heeft een neutrale lichtroze kleur en is daarom enorm veelzijdig. De vrouwelijke sneker heeft glitteraccenten en een stoere chunky zool.

foto-3.png

 

Bezoek Skechers @ CAST showroom 611 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...