CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

De samenwerking Outdoorspecialist.nl is van start gegaan

De samenwerking Outdoorspecialist.nl is van start gegaan

Dit voorjaar is de samenwerking Outdoorspecialist.nl van start gegaan. Na een jaar voorbereiden is alle informatie over de inhoud van het concept, de deelnemende detaillisten en merken, maar ook heel veel nieuws over producten en bijvoorbeeld reisverhalen te vinden op de nieuwe website.

Lifestyle magazine
Vier keer per jaar geeft outdoorspecialist.nl het outdoor lifestyle magazine ‘Buiten-Gewoon-Goed’ uit, compleet gepersonaliseerd voor elke ondernemer. De oplage hiervan bedraagt momenteel al circa 80.000 stuks op jaarbasis. Het eerste nummer is onlangs gepubliceerd.  Bekijk hier hun Buiten-Gewoon-Goed outdoor lifestyle magazine. 

Flyer
De ontwikkelingen gaan maar door, daarom is er een nieuwe flyer gemaakt. In deze flyer over outdoorspecialist.nl valt te lezen wat het concept inhoudt, met een gedetailleerde uitleg. Hierin staan de voordelen uitgewerkt voor de winkeliers en leveranciers die zich aansluiten, met daarbij ook de aanvullende Next Steps die we de komende jaren willen gaan maken. Dit betreft een breed scala aan vernieuwende zaken, op het gebied van marketing, digitalisering, inkoop en op financieel vlak. En nog veel meer waar door krachtenbundeling schaalvergroting kan worden gecreëerd, zonder de lokale autoriteit en zelfstandigheid van de ondernemer in te perken. 

Meer informatie:  Eddy.huissoon@anwr-garant.nl

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...