CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

De nieuwe najaarscampagne FW 21//22 van Blackstone

De nieuwe najaarscampagne FW 21//22 van Blackstone

Blackstone lanceert hun nieuwe najaarscampagne van FW 21/22! Lees in dit nieuwsitem meer over de nieuwe najaarscampagne van FW 21/22 van Blackstone!

Blackstone lanceert de nieuwe najaarscampagne FW21/22. Tijdens het ontwerpen van een collectie denkt Blackstone altijd na over welke materialen ze gebruiken om zo de beste kwaliteit te waarborgen. De ontwerpen van Blackstone staan opnieuw bekend om hun robuuste, stevige en solide uitstraling. 

Blackstone verrast ons niet alleen met een mannelijke najaarscollectie, maar ook met een vrouwelijke najaarscollectie. In de vrouwencollectie behoudt Blackstone hun welbekende robuuste uitstraling maar wel met een 'classy touch'.

Het Conservatorium Hotel in Amsterdam was de perfecte plek om deze campagne in beeld te brengen. De sfeer van dit hotel kwam het best overeen met het gevoel dat ze voor deze collectie wilden creëren. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwste collectie van Blackstone? Bekijk de onderstaande video voor een impressie of bezoek Blackstone in showroom 006 @ CAST!

Bron: Fashion United

Media: Fashion United

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...