CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

KIJKEN: De make-over van de Ping-Pong ruimte

KIJKEN: De make-over van de Ping-Pong ruimte

Elk jaar hebben wij verschillende stagiaires bij CAST die zich bezig houden met styling, marketing of beurscoördinatie. Dit jaar hadden wij ook weer een stagiair van het Nimeto, Sarah van Os. Zij volgt de opleiding Styling, Interieur en Vormgeving. Tijdens haar stage is ze bezig geweest met een make-over van de ping-pong ruimte in CAST (showroom 210).

De pingpong ruimte is in samenwerking met Heemskerk Sport & Games opgezet. Het doel van deze ruimte is ten eerste vermaak voor de bezoekers en exposanten, maar daarnaast ook voor het opvullen van een lege showroom. De ruimte was voorheen kaal en kil en was zeker toe aan een grote make-over.

before-foto-2.pngbefore-foto-1.png 

Afgelopen maanden is Sarah druk bezig geweest met het bedenken van een ontwerp en vervolgens realiseren hiervan.

“Het was een erg lang maar zeker een leuk en leerzaam proces. Ik vond het erg leuk dat ze mij vrij lieten in het bedenken van een ontwerp en ik dit ook daadwerkelijk kon uitvoeren. Wel hielpen Marijn, Claudia en Stijl en Retail doormiddel van het geven van feedback. Ik heb doormiddel van de feedback momenten ook geleerd hoe je verschillende dingen beter kan aanpakken en het beste een planning hiervoor kan maken. Ook ben ik erachter gekomen dat je altijd ruim moet plannen omdat er altijd dingetjes anders kunnen lopen dan je had verwacht. Het uiteindelijke concept is gebaseerd op een grote afbeelding die wordt gepresenteerd op één van de wanden”, aldus Sarah.

naam-1.pngtussen-2.png 

“Het idee voor de sfeer van de ruimte is om een soort café neer te zetten. Ik wil graag dat de exposanten en bezoekers die gebruik gaan maken van deze ruimte zich prettig voelen. De nieuwe pingpong ruimte waar je kunt relaxen maar ook zeker actief de uitdaging aan kunt gaan in een potje pingpong of tafelvoetbal. De route die op de muur geprojecteerd staat stimuleert het gevoel van op avontuur willen gaan, de spanning opzoeken en met je vrienden en/of collega’s een sportief wedstrijdje te spelen”, aldus Sarah.

tussen-1.png 

Ook heeft de ruimte een nieuwe naam gekregen namelijk: ‘The Game Cave’. Deze naam is af te leiden vanuit de grote afbeelding die is geprojecteerd op één van de muren. We willen stimuleren dat de ruimte voor iedereen toegankelijk is en dat iedereen het leuk vind om misschien even een potje pingpong of een potje tafelvoetbal te spelen.

Bezoek vanaf aankomend seizoen zeker The Game Cave (showroom 210) en ga de uitdaging aan!

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...