CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

De collectie van Peter Kaiser

De collectie van Peter Kaiser

Peter Kaiser heeft een zeer uitgebreide collectie van pumps, laarzen, sneakers en tassen. De verschillende collecties zijn perfect te matchen met elkaar. Dit komt doordat de tassen zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de schoenen.

De kracht van het combineren!

De schoenen en tassen van Peter Kaiser onderscheiden zich door hoge kwaliteit, perfecte pasvorm en hun uitgesproken styling, wat het combineren heel eenvoudig maakt.

Sneakers

Peter Kaiser staan eigenlijk bekend om zijn mooie en goed zittende pumps, maar ze maken nu alweer een paar jaar ook een aantal modellen sneakers en dat doen ze met veel succes. De Peter Kaiser draagster kan nu ook voor haarzelfde outfit een bijpassende sneaker krijgen, gemaakt van dezelfde materialen, dus ook matchend bij haar tas. De sneakers hebben een uitgebalanceerde pasvorm en een losse inlay.

Peter Kaiser

Peter Kaiser is een van de oudste schoenenmerken uit Europa. Ze opende de eerste fabriek in 1838 in Duitsland en sindsdien staat Peter Kaiser bekend om hun perfect zittende pumps. De pasvorm is uitstekend voor de voeten. Aan de pasvorm verandert Peter Kaiser ook niet veel door de jaren heen. Ze veranderen wel het ontwerp, Peter Kaiser volgt de trends en vertaald dat in de schoenen.

Ontdek de collectie van Peter Kaiser @ CAST showroom 116

 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...