De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van Burkely gaat van start

Burkely is sterk aan het groeien en groeit uit zijn jasje. Daarom gaan ze in Tilburg een nieuw hoofdkantoor bouwen. De bouw is vorige week van start gegaan en als alles gaat zoals de planning is verwachten ze halverwege 2021 het nieuwe pand te betrekken.

Burkely heeft de afgelopen jaren dus een enorme groei doorgemaakt. Het Brabantse familiebedrijf deed het al goed in Nederland en rolt steeds verder uit in Europa. Op dit moment komt de grootste groei vooral uit het buitenland. De tassen zijn op dit moment te koop in 13 verschillende landen.

Groter pand
Het moederbedrijf van Burkely, Hosten Leatherfashion vierde vorig jaar september het 75 jarige bestaan. Burkely is momenteel gevestigd in Goirle, maar het begint daar uit zijn jasje te groeien. Het nieuwe bedrijfspand wordt speciaal voor Burkely gebouwd en is te vinden aan industrieterrein T58 in Tilburg. In dit pand zijn straks de afdelingen logistiek, design, marketing, inkoop, verkoop en costumer service te vinden, met een team van 25 mensen.

Showrooms en werkcafé
De begane grond wordt volledig ingericht voor de klanten. Hier komen showroom voor zowel Burkely als de private labelcollecties van Horsten Leatherfashion. Op de eerste verdieping komt het kantoor en zal naast verschillende kantoorruimtes ook bestaan uit belcellen en treincoupés voor overleg in een kleine samenstelling. Ook hier gaat het mogelijk worden om het logistieke proces volledig vanuit eigen magazijn te verzorgen.

Ze willen ook dat het onderkomen meer te bieden moet kunnen hebben dan alleen showrooms en een werkplek. Ze willen dat beleving centraal staat en hiermee willen ze een creatieve, relaxte en informele sfeer creëren. 

Bron: Schoenvisie 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...