Corona regels en advies mode/schoenen en sport winkels

Vanaf 1 juli werden de richtlijnen met betrekking tot COVID-19 weer verder versoepeld. Zo ook voor winkels. Het runshoppen wordt weer wat meer funshoppen, maar wel met de gepaste 1,5 meter afstand. Het bieden van een veilige winkelomgeving en een goede hygiëne blijven prioriteit.

Onderzoek onder consumenten wijst uit dat goede communicatie op de winkelvloer daarbij van groot belang is. Inretail helpt jullie winkeliers daar een handje bij. Ze hebben een PDF opgesteld met daarin de belangrijkste regels en advies met betrekking tot de nieuwe richtlijnen. 

"Wees open en duidelijk, liever een keer te vaak dan te weinig. Laat zien wat jij doet om veilig winkelen te borgen en welke hygiënemaatregelen daarvoor jullie in jullie winkel inzetten. Vandaar dat we naast de 1,5 meter basisregel een aantal suggesties en adviezen geven over hoe je in je winkel de 1,5 meter beter kunt realiseren. Dit zijn ‘slechts’ een aantal suggesties. Uiteraard kunnen ‘eigen’ maatregelen nog verder bijdragen", aldus Inretail.

Klik hier om de PDF te downloaden 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...