CAST Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes & trends in de schoenenbranche.

Collonil | Van Black Friday naar Green Friday

Collonil | Van Black Friday naar Green Friday

Collonil doet dit jaar weer iets leuks met Black Friday, namelijk Green Friday! Dit jaar krijgen deelnemende retailers van de leverancier een gratis promopakket met een poetsschort en borstels. Het is de bedoeling dat de retailer, in plaats van Black Friday korting, schoenen van klanten gaan verzorgen. Per 5 gepoetste paar schoenen planten ze bij Collonil een boom.

Vorig jaar heeft Collonil zich voor het eerst aangesloten bij de Green Friday beweging en daar hebben retailers erg enthousiast op gereageerd. Per 5 gepoetste paar planten ze 1 boom. Inmiddels heeft Trees for All maar liefst 50 bomen namens dit initiatief geplant! Zo zorgen ze er bij Collonil voor dat met hun producten schoenen worden "verduurzaamd". Oftewel goed worden beschermd, gereinigd, verzorgd en zo mooi & langer meegaan en de wereld en stukje beter wordt.

Hoe zit het ook alweer?  

Collonil wilt bij consumenten bewustwording creëren dat duurzaam met je aankopen omgaan, de norm is. Door de switch te maken van Black Friday naar Green Friday verschuift de focus van kwantiteit naar kwaliteit en duurzaamheid.

Doe mee!

Hoe?
Door de schoenen van je klanten te verzorgen op vrijdag 25 november in plaats van Black Friday korting te geven.

Collonil geeft jou een gratis promopakket met poetsschort en borstels.

Per 5 gepoetste paartjes planten ze een boom!!

Bezoek Frans Muller / Collonil @ CAST showroom: 263

Bron: Frans Muller 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...