Collonil Carbon Pro winkeltraffic campagne van Frans Muller

Frans Muller komt met een nieuwe campagne. Op maandag 5 oktober was de TV-première van de Carbon Pro reclame te zien op NPO 1. Naast een Tv-commercial draait er ook een doelgerichte online campagne.

Muller via fransmuller.nl
“We hebben onderzoek gedaan naar wie onze producten vooral koopt. Die consumenten bereiken we nu met advertenties op tv, social media & YouTube ook verwijzen we door naar de store-locator op carbonpro.nl. In deze tijden activeren we de consument daarmee maximaal om naar onze retailers te gaan. De bal ligt echt vlak voor het doel, het is nu aan onze Carbon pro retailers om dat laatste zetje te geven”, aldus CEO Rutger Muller via fransmuller.nl.

Muller: “We zijn ontzettend trots op het resultaat van de commercial, maar nu begint het pas echt!”

Collonil Carbon Pro
Collonil Carbon Pro is de bestseller van wereldwijd shoecare merk Collonil. De krachtige waterproof bescherming is geïnspireerd op de carbon technologie en werkt als een ‘spray-on membrane’. Hierdoor ontstaat er een onzichtbare structuur die zorgt voor een sterke bescherming tegen vocht en vuil. De waterdruppels glijden zo van het materiaal af. De spray is geschikt voor alle materialen.

Meer informatie over het product vind je op carbonpro.nl

Wil je de tv-commercial nog zien deze week. Hij komt op vrijdag 9 oktober nog een keer langs om 19:52 op NPO1 tussen de vooravond en het NOS-journaal.

Bezoek showroom 263 van Frans Muller @ CAST 

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...