CAST is per direct op zoek naar een nieuwe catering manager

Ben of ken jij iemand in de omgeving van Nieuwegein die ons team komt versterken?

Je eigen restaurant draaien en je gasten verwennen? Helemaal weten hoe je een broodje kroket als ultieme delicatesse weet neer te zetten? De afwisseling in het creëren van je eigen functie is enorm en vraagt om flexibiliteit, inzicht en drive. Wij zoeken PER DIRECT iemand die nadenkt voordat ie begint en al begonnen is voordat een ander heeft hoeven nadenken...

Wat ga je doen?
Hospitality staat bij jou op nummer 1 en je snapt dat hygiëne de basis is om je job uit te kunnen oefenen. Je bent goed in omgang met mensen en zorgt dat ervoor dat de catering en de klantgerichte dienstverlening op rolletjes loopt. Je hebt ervaring met inkopen en samenstellen van het assortiment en kunt in een mum van tijd de lunch voorbereiden. Hoe druk het ook is, je staat altijd klaar voor de bezoeker. Je vindt het niet erg om de administratie te doen en om de goede en slechte punten direct te rapporteren. Je vindt het heerlijk om op jouw eigen manier het restaurant te runnen. Ondanks de hectiek heb je toch nog tijd om ideeën en verbeteracties te ontwikkelen en zo de omzet te verhogen...

Wat neem je mee?
Voor deze functie is geen specifieke opleiding nodig, het is wel een vereiste dat je ervaring in een soortgelijke functie hebt. Tevens voldoe je aan het volgende profiel:
• Je weet als geen ander wat hospitality is, zorgt ervoor dat de gasten iedere dag weer opnieuw verrast worden en graag terugkomen;
• Je werkt coachend richting je collega’s;
• Je bent flexibel qua werktijden;
• Je bent stressbestendig;
• Je kunt prioriteiten te stellen;
• Je hebt ruime computervaardigheden en bent bekend met de verschillende Office-programma’s;
• Met het oog op de voedselveiligheid is het belangrijk dat je zorgvuldig en hygiënisch werkt (HACCP in je bezit);
• Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (Engels is een pré);
• Je hebt ervaring in de catering en/of hospitality;
• Je neemt noodzakelijke certificaten, ervaring en diploma's mee.

Naast het op orde brengen van onze catering faciliteiten zorg je buiten het seizoen voor ondersteuning op kantoor, leuk afwisselend en goed voor je ervaring en verbreding van je kennis.

Wat bieden wij?
• Contract voor 24u/28u uur per week (werkdagen maandag t/m vrijdag, werktijden liggen tussen 08:00 en 15:00 uur);
• Een marktconform salaris (afhankelijk van ervaring);
• Reiskostenregeling;
• Vakantiedagen pro rata;
• Werken in een zeer dynamische omgeving.

Wij nemen elke kandidaat en sollicitatie serieus. Dit betekent ook dat wij dit van de sollicitant verwachten. Uitsluitend sollicitaties met een cv en motivatie wordt op gereageerd. Reageren kan direct naar Marijn Verschure:  m.verschure@cast.nl.

Meer nieuws

Zoek een merk

Verbinding onderbroken. Opnieuw proberen...